link to facebook link to twitter link to instagram

Detailoverzicht van Mario Baert

← alle kandidaten

17MarioBaert

foto van Mario Baert
gedreven/luisterend/oprecht
  • Geboren in 1978
  • Getogen Zwalmenaar
  • Gemeenteraadslid sinds 2006

 

Professioneel ben ik actief verkoper/shopmanager in de Eldi in Aalst, wat mij dagelijks met veel mensen in contact brengt. Voor de derde maal ben ik reeds kandidaat voor Open Vld Zwalm. Twee maal werd ik verkozen als gemeenteraadslid en ik sta klaar om de Zwalmse bevolking opnieuw te vertegenwoordigen in een volgende legislatuur. Het liberalisme zit al generaties in de familie, via mijn grootouders Roger Kellens en Gaby Verheuen (van het voormalig Café Taxi).

Ik ben lid van tal van sociale en culturele verenigingen in Zwalm. Als voorzitter van de Nationale Strijdersbond Zwalm, als bestuurslid actief bij Open Vld Zwalm (webmaster en sociale media), bij de Zwalmse vriendenkring voor Andersvaliden en Senioren, en bij het Buurtcomité 2004 Zwalmlaan, en als spelend lid van het toneelgezelschap Die Munckghesellen kom ik dagelijks in contact met een divers publiek. Jong of oud, valide of mindervalide, hetero of holebi... iedereen kan bij mij terecht voor een luisterend oor, en indien er een problem is sta ik steeds klaar om samen naar een geschikte oplossing te zoeken.

DOEN is voor mij belangrijk, maar GEWOON DOEN nog belangrijker. Verder werken aan een liberale uitbouw van de gemeente Zwalm is mijn doel dat ik samen met u wil realiseren.

Noordlaan 79, 9630 Zwalm (Munkzwalm), mario.baert@gmail.com, 0476/37.33.50