link to facebook link to twitter link to instagram

Detailoverzicht van Jozef Van den Bulcke

← alle kandidaten

19JozefVan den Bulcke

foto van Jozef Van den Bulcke
ervaren/sociaal/actief
  • Geboren in 1954
  • Gehuwd met Ann De Geyter
  • Schepen van financiën, senioren, cultuur en bibliotheek, eredienst en kerkfabrieken sinds 2012

 

Dertig jaar geleden ben ik in de politiek gestapt. Tot op heden ben ik al 18 jaar eerste schepen met o.a. de bevoegdheden Financiën, Cultuur en Seniorenbeleid. Vroeger waren daar ook nog Jeugd en Sport bij.

Ik ben gepensioneerd als Financieel Directeur en als dusdanig heb ik met mijn ervaring in financiën steeds meegewerkt aan een gezond financieel gemeentelijk beleid met lage belastingen. Met mijn ervaring in de politiek wil ik mij opnieuw volledig ter beschikking stellen van Zwalm en zijn bevolking.
 
Ik ben nog altijd zeer actief in het Zwalmse verenigingsleven als lid, maar ook met bestuursfuncties, zoals in het toneelgezelschap "Die Munckghesellen", de andersvalidenvereniging "De Zwalmvrienden" en het wijkcomité van de Zwalmlaan. Met mijn ervaring in het verenigingsleven wil ik mij inzetten om de buurtcomités en verenigingen ten volle te ondersteunen want zij vormen een belangrijk bindmiddel tussen de Zwalmse bevolking.
 
Ik ben ervan overtuigd dat ik met mijn ervaring en vrije tijd nog héél véél kan doen en betekenen voor de Zwalmse bevolking!

Vredesplein 30, 9630 Zwalm (Sint-Denijs-Boekel), jozef.van.den.bulcke@telenet.be, 0477/22.27.68