link to facebook link to twitter link to instagram

Detailoverzicht van Werner Baudewijn

← alle kandidaten

03WernerBaudewijn

foto van Werner Baudewijn
correct/strijdvaardig/ambitieus
  • Geboren in 1956
  • Gehuwd met Jacqueline De Groote, vader van Kevin en zorgzame opa van Kiara, Kyana en Aissa
  • Voorzitter van de gemeenteraad

 

Reeds bijna 20 jaar ben ik actief in de Zwalmse gemeentepolitiek, eerst als OCMW-raadslid en gemeenteraadslid, vervolgens vanaf het begin van deze legislatuur en dit tot op heden, als voorzitter van de gemeenteraad. Een opdracht die ik met veel wilskracht en standvastigheid uitvoer. 

Dienstvaardig zijn, een luisterend oor voor de problemen van de medeburgers en hulp bieden waar mogelijk, dit zijn mijn drijfveren voor het opnemen van de bijhorende verantwoordelijkheden. In het volle besef dat sociale media alsmaar aan belang wint, voel ik mij toch op mijn best bij een dicht-bij-de-burgerpolitiek. Sociale contacten in levenden lijve, onder meer als medeoprichter-medeorganisator van het succesvolle jaarlijkse kindercarnaval in Hundelgem, en aanwezig zijn op tal van activiteiten het hele jaar door, zijn voor mij een deugddoende meerwaarde in digitale tijden.

Ook de volgende jaren wil ik al mijn krachten aanwenden voor de verdere bloei van onze mooie gemeente, voor de bevolking en voor het Zwalmse verenigingsleven. Graag wil ik mijn twintig jaar engagement, binnen Open Vld en binnen de Zwalmse politiek, met nog een legislatuur en met actieve deelname aan het beleid verlengen!

Steenweg 49a, 9630 Zwalm (Hundelgem), werner.baudewijn@telenet.be, 0475/74.62.25