link to facebook link to twitter link to instagram

Detailoverzicht van Monique De Waele

← alle kandidaten

04MoniqueDe Waele

foto van Monique De Waele
een luisterend oor/gedreven/geëngageerd
  • Geboren in 1962
  • Gehuwd met François Vanden Driessche, mama van Sammy en trotse oma van één kleinzoon, Ylano
  • OCMW-raadslid

 

Reeds 20 jaar ben ik voorzitster van de Zwalmse Open Vld-Dames. Samen met deze trouwe ploeg hebben we reeds heel veel succesvolle activiteiten georganiseerd voor jong en oud, waaronder de Halloweenwandeling (met méér dan 800 deelnemers), het door iedereen gesmaakte Paasontbijt, het feest voor Moederdag en de vele uitstappen die we organiseerden. In 2012 stond ik voor het eerst op de liberale lijst en ik was ook meteen verkozen. Mijn mandaat in de OCMW-raad nam ik op met ijver en met groot enthousiasme.

Niet alleen in het politieke leven, maar ook op professioneel vlak zet ik mij op actieve wijze in voor het realiseren van een zorgzame samenleving. Ik ben immers actief binnen de gezondheidszorg en werk sinds 1986 bij het onafhankelijk zorgbedrijf Solidariteit voor het gezin.

Het welzijn van alle Zwalmse burgers, op verschillende vlakken,  is voor mij van groot belang, Daarom stel ik dat ik mij opnieuw kandidaat om samen met onze liberale ploeg vol vertrouwen de verkiezingen tegemoet te gaan, om daarna opnieuw gedurende zes jaar een uitstekend beleid te kunnen ontwikkelen.

Kouteren 5, 9630 Zwalm (Sint-Blasius-Boekel), monique.de.waele@telenet.be, 0484/50.04.11