link to facebook link to twitter link to instagram

Detailoverzicht van Guido De Temmerman

← alle kandidaten

05GuidoDe Temmerman

foto van Guido De Temmerman
dynamisch/vastberaden/positieve ingesteldheid
  • Geboren in 1958
  • Gehuwd met Hilde De Geyter, vader van drie kinderen (Frederik, Nikie en Kittie) en grootvader van vier schatten van kleinkinderen
  • Schepen van onderwijs, voor- en naschoolse opvang, toerisme, sport en recreatie, mobiliteit en verkeersveiligheid

 

De voorbije zes jaar mocht ik als schepen van onderwijs, voor- en naschoolse opvang, toerisme, sport en recreatie, mobiliteit en verkeersveiligheid werken aan heel wat projecten om zo het welzijn van de Zwalmenaar te behartigen.

Een greep uit de verwezenlijkingen. Creëren van veilige schoolomgevingen in St.-Blasius-Boekel, Hundelgem, Sint-Maria-Latem en Munkzwalm. Er werd een ruime parking aangelegd in  de omgeving van de school, bij de recent gerealiseerde recreatiesite en dient nu ook als ondersteuning van het toerisme en van de lokale handelaars. Bij de aanleg van een sport- en recreatiesite voor jong en oud werden de G-sporters niet vergeten. Om de mobiliteit te verbeteren, werden onder meer de snelheid en de parkeerproblematiek in Dikkele en Roborst aangepakt. Er werd extra aandacht besteed aan de verkeersveiligheid op vraag van de lokale bewoner. In het domein toerisme is mijn belangrijkste realisatie de oprichting van een gesmaakt toeristisch Streekpunt aan de Zwalmmolen.

Zelf kan ik mij nu, als recentelijk gepensioneerd directeur in het onderwijs, nog meer inzetten voor de Zwalmenaar. Samen met de ploeg wil ik dat Zwalm de komende legislatuur verder leeft, beleeft en beweegt.

Zwalmlaan 42, 9630 Zwalm (Munkzwalm), gdt@zwalm.be, 0478/40.76.16