link to facebook link to twitter link to instagram

Detailoverzicht van Jessica Dijst

← alle kandidaten

06JessicaDijst

foto van Jessica Dijst
enthousiast/gedreven/ambitieus
  • Geboren in 1970
  • Gehuwd met Edwin de Vries en mama van dochter Kimberley
  • Woonachtig en ondernemend actief in Nederzwalm sinds 2008

 

Enige tijd geleden ben ik gevraagd om mij kandidaat te stellen voor de gemeenteraadsverkiezingen.
Na een weloverwogen beslissing kan ik zeggen dat ik trots ben op de lijst te staan en er veel zin in heb om Open Vld Zwalm opnieuw mee te helpen besturen en de reeds ingeslagen weg verder te bewandelen samen met de andere kandidaten.

Ik heb een energieke en creatieve geest die lef, gezond verstand, doorzettingsvermogen en ondernemerschap in de juiste dosis combineert. Ik vind het belangrijk om me, naast mijn zelfstandige activiteit, in te zetten voor de verbetering van mijn eigen leefomgeving en weloverwogen keuzes te maken en beslissingen te nemen die ons allemaal aanbelangen. Dit lijkt allemaal gemakkelijk, maar dat is het zeker niet. Er zijn geen makkelijke oplossingen. Wat voor de ene persoon goed is, is dat niet voor de andere.

Ik ben van mening dat we met iedereen die in Zwalm leeft en om Zwalm geeft, jong en oud, rekening moeten houden. Ik ben er oprecht van overtuigd dat ik veel kan betekenen voor Zwalm en stel mijzelf, mijn ervaring en gedrevenheid in datgene wat ik doe dan ook graag ter beschikking aan de Zwalmse bevolking en hoop van harte dat de Zwalmse kiezer mij het vertrouwen en die kans wil geven.

Neerstraat 20/1, 9636 Zwalm (Nederzwalm-Hermelgem), jessicadijst@icloud.com, 0492/97.13.12