link to facebook link to twitter link to instagram

Detailoverzicht van Chris Kesteleyn

← alle kandidaten

09ChrisKesteleyn

foto van Chris Kesteleyn
joviaal/kritisch/met een knipoog
  • Geboren in 1970
  • Gehuwd met Isabelle Baele en vader van twee prachtige kinderen (Juul en Kato)
  • Gemeenteraadslid sinds 2006

 

Ik ben reeds tien jaar gesetteld in Sint-Maria-Latem, maar oorspronkelijk afkomstig uit Sint-Blasius-Boekel – een rasechte Zwalmenaar dus. Als bestuurslid was ik actief in een nabije Jeugdclub, waar ik nog steeds actief ben bij de ‘oude’ garde. Ik ben tevens zeer actief in het buurt- en verenigingsleven, en ik blijf me heel graag engageren voor mijn medemens. Ik ben een echte familieman, die op Zondag graag wandelt, fietst en zwemt met het gezin. 
 
Ik fiets regelmatig naar Deinze, waar ik als verhuur- en magazijnverantwoordelijke werk. Zo kan ik op een rustige manier onze mooie streek verkennen. Ik heb een brede interesse in de natuur (vandaar dat ik ook in de Milieuraad zit) en probeer me hier een beetje in te verdiepen. Zo kijk ik graag in onze tuin naar de vele vogels, wilde bijen en vind ik engagement in een ‘mee-maatschappij’. Voor een teveel aan regeltjes ben ik niet, daarom kies ik ook voor het liberalisme, voor een liberale partij in Zwalm. Verder geniet ik graag van een streekproduct, gemaakt met respect voor omgeving, mens en dier, en ik vind het belangrijk om zo de lokale economie te steunen. 

Als Zwalms politicus wil ik graag verder werken rond milieu, fietsbeleid en toerisme. Persoonlijk ben ik ook voorstander van de verdere afwerking van de beeldenroute, en voor voldoende ‘uit’rustpunten voor de wandelaars en de bezoekers aan de kerkhoven. Het nut van een jeugdontmoetingsplaats in Zwalm, waar jongeren kunnen 'thuis' zijn, ligt mij ook zeer na aan het hart. Ik prefereer een duidelijk en gestructureerd beleid, waar ik graag verder wil aan meewerken.

Lange Munte 30, 9630 Zwalm (Sint-Maria-Latem), chrisvanzwalm@gmail.com, 0497/44.39.31