link to facebook link to twitter link to instagram

Detailoverzicht van Delfine Verbruggen

← alle kandidaten

15DelfineVerbruggen

foto van Delfine Verbruggen
spontaan/gedreven/geëngageerd
  • Geboren in 1984
  • Gehuwd met Olivier Cooreman en mama van twee zonen
  • Lid van de OCMW-raad sinds 2012

 

 

Ik ben opgegroeid in Roborst en woonachtig in Munkzwalm.

Naast mijn werk in de tandartsenpraktijk ben ik het grootste deel bezig met mijn opgroeiende kinderen, die beiden gebeten zijn door voetbal. Ze spelen bij SK Munkzwalm en Olsa Brakel.

Zes jaar geleden stond ik voor de eerste keer op de lijst van Open Vld Zwalm. Na maanden campagne voeren bereikte ik wat ik het liefste wou. Ik werd rechtstreeks verkozen tot OCMW-raadslid en mocht ook lid zijn van het vast bureau. In tegenstelling tot de gemeenteraad, die door sommigen jammer genoeg tot circus wordt omgetoverd, gaat het in de OCMW-raad om mensen.

Het werd me pijnlijk duidelijk dat armoede niet ver weg is en dikwijls ontstaat door zaken die je niet in de hand hebt. Ik wil mij de komende jaren graag inzetten voor mensen die het moeilijk hebben en ijveren dat er voldoende financiële middelen doorstromen naar waar het nodig is.

Als moeder van twee tieners kan ik met trots elke dag genieten van wat mijn collega’s uit het schepencollege de voorbije legislatuur verwezenlijkt hebben. De mooiste voorbeelden voor mij zijn de sportsite en de kunstgrasvelden van SK Munkzwalm. Ook de verkeersveiligheid aan de scholen is er fel op vooruit gegaan.

Ik ben trots om op deze sterke lijst, met stuk voor stuk harde werkers, te mogen staan en stel mij ook deze verkiezingen kandidaat om samen met mijn collega’s verder te bouwen aan een mooi, actief en finacieel gezond Zwalm.

Zijpgrachtstraat 2/0002, 9630 Zwalm (Munkzwalm), delfine.verbruggen@hotmail.com, 0497/22.71.18